Uw winkelwagen

U heeft niets in uw winkelwagen.

GroepsBBQ XL Vlees&Vis vanaf 15 personen

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 239,00

Een complete maaltijd (gemiddeld 5 stuks vlees&vis per persoon)

Ons 'GroepsBBQ Vlees en Vis'-assortiment is om uw vingers bij af te likken en bestaat uit:


Soorten kwaliteitsvlees:
  • Spiesjes gemarineerde kipsaté
  • Spiesjes gemarineerde varkenssaté
  • Hamburgers
  • Gemarineerde kipfilet
  • BBQ worstjes
  • Gemarineerde filetlapjes
  • Drumsticks
  • Gemarineerde speklappen

 

Verse visgerechten:
  • Scampispiesjes met knoflook olie marinade
  • Vispakketjes gemarineerde zalmfilets op een bedje van groenten
  • Pangasius spies met Indiase marinade

 

Bijgerechten:
  • Rauwkostsalade
  • Komkommersalade
  • Kartoffelsalade
  • Huzarensalade
  • Focaccia broden om zelf af te bakken op de BBQ met kruidenboter

 

Extra smaakmakers:
  • Cocktailsaus
  • Knoflooksaus
  • Barbecuesaus
  • Satésaus

 

Daarbij voorziet onze barbecuecatering niet alleen in een feestelijk maal, maar zorgen wij ook voor het volgende:
  • Gasbarbecue
  • Gasfles
  • Porseleinen borden
  • RVS bestek
  • Barbecuegerei
  • Servetten

 

Natuurlijk laten wij u niet met vuile borden en bestek zitten. Wij halen de vuile vaat gewoon weer bij u op. Dat is pas makkelijk!


Reviews

Dit blijft onze favoriet | 18-07-2016 | Theo
Dit pakket hebben we al een paar keer besteld en blijft onze favoriet. Echt goed en genoeg.
Zalmpakketjes | 01-06-2016 | Annelies Vermeer
Veel positieve reacties, maar met name over de leuke zalmpakketjes. Iedereen vond deze heerlijk, jammer dat er niet meer van waren. Overall was er ruim voldoende. Volgende keer doen we wel extra vis.
BBQ Famiilieweekend | 22-05-2016 | Carla
Voor ons jaarlijkse familieweekend BBQ laten verzorgen door BBQgemak. Van alles was ruim voldoende en het was heerlijk.
Goed | 12-08-2015 | Kees-Jan
Volgend jaar weer
Ouderen groepsuitje met BBQ | 30-07-2015 | Kees
Wederom prima geregeld. In overleg menu een beetje aangepast en op locatie geleverd. Volgend jaar weer.
Bedrijfs barbecue | 30-06-2015 | Jannine Vermeule
Op het laatste moment besloten om toch te gaan voor een bbq met het personeel. Snelle communicatie, goede service. Gaan we zeker nog eens doen.
BBQ Personeelsvereniging | 24-06-2015 | Caroline
Goed geregeld, last minute nog wat wijzigingen was geen probleem. Eten was heerlijk.
Leuke mix | 18-06-2015 | Annemarie Versnel
Verrassende visproducten, zoals bamboe bakje met zalm en citroen. Barbecue vlees ruim voldoende.
Prima verzorgd en ruim voldoende | 21-06-2014 | L. van Veen
Prima verzorgd, vlees was heerlijk en ruim voldoende
Aanrader | 31-07-2013 | Mark en Lia
Na eerst bij ons op het bedrijf al een keer van jullie diensten gebruik te hebben gemaakt, afgelopen zondag ook thuis besteld.
Complimenten voor de uitstekende kwaliteit en prima service!
Aanrader | 31-07-2013 | Mark en Lia
Na eerst bij ons op het bedrijf al een keer van jullie diensten gebruik te hebben gemaakt, afgelopen zondag ook thuis besteld.
Complimenten voor de uitstekende kwaliteit en prima service!
BBQ Ypenburg | 03-04-2013 | Michel de Wit
Afgelopen weekend met ons bedrijf het 15 jarig bestaaan gevierd. Iedereen was vollof over de kwaliteit en meer dan voldoende van alles.

Bestellen binnenkort zeker weer!

Dank Michel
Wederom BBQ via BBQ gemak | 05-12-2012 | Jessica
Afgelopen zomer de eerste keer onze BBQ via BBQ gemak geregeld. Is ons uitstekend bevallen waardoor we nu voor de winter BBQ wederom voor ze gekozen hebben.
Geweldig !!! | 07-09-2012 | Gerda B. Lieren
Best Team van BBQgemak,

We hebben afgelopen zaterdag een geweldige BBQ gehad.
Alles kwam keurig op tijd en was perfect geregeld.
Het vlees was heerlijk, de salades waren heerlijk en er was ruim voldoende van alles.
Heel hartelijk bedankt!!! En ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.

Met vriendelijke groet,

Gerda B.
Lieren

Schrijf uw eigen review

U werkt aan review: GroepsBBQ XL Vlees&Vis vanaf 15 personen

Hoe waardeert u dit product? *

1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Quality
14 review(s)