Uw winkelwagen

U heeft niets in uw winkelwagen.

GroepsBBQ XL MeatMix vanaf 15 personen

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 219,00

Een complete maaltijd, meer keuze voor uw gasten.

De voorpret kan al beginnen, want wij zetten met onze GroepsBBQ grote gezelschappen het volgende voor:


Gemiddeld 5 stuks per persoon, keuze uit een mix van 8 soorten kwaliteisvlees:
  • Stokje gemarineerde kipsaté
  • Stokje gemarineerde varkenssaté
  • Hamburgers
  • Gemarineerde kipfilet
  • BBQ worstjes
  • Gemarineerde filetlapjes
  • Shaslicks
  • Gemarineerde speklappen

 

Bijgerechten:
  • Rauwkostsalade
  • Komkommersalade
  • Kartoffelsalade
  • Huzarensalade
  • Focaccia broden om zelf af te bakken op de BBQ met kruidenboter

 

Extra smaakmakers:
  • Cocktailsaus
  • Knoflooksaus
  • Barbecuesaus
  • Satésaus

 

Daarbij voorziet onze barbecuecatering niet alleen in een feestelijk maal, maar zorgt ook voor:
  • Gasbarbecue op poten
  • Gasfles
  • Porseleinen borden
  • RVS bestek
  • Barbecuegerei
  • Servetten

 

Natuurlijk laten wij u niet met het vieze eetgerei zitten. Wij halen de vuile vaat gewoon weer bij u op. Dat is pas makkelijk!

 

 

Reviews

Makkelijk en lekker | 02-09-2016 | Pieter de Jonge
Mooie grote BBQ en lekker vlees. Iedereen tevreden!
Uitstekend | 06-08-2016 | Jeanette de Groot
Al meerdere malen besteld, dit groepspakket is echt uitstekend.
Beste mix | 21-06-2016 | Cees ter Hagen
Zelfs met grote eters in de groep is er echt genoeg.
Vlees is meer dan goed.
Tweede keer dat we dit doen, was weer top!
Zakelijke BBQ | 13-07-2015 | Mieke
Dat het zo gemakkelijk was om voor een grote groep iets te regelen op ons terrein. Super!
Familie BBQ | 29-06-2015 | P. van der Meer
Iedereen tevreden. Ruim genoeg . Wat hulp nodig met speciaal menu en dat is prima verzorgd.
Alles prima | 19-06-2015 | Peter van D.
Geslaagde BBQ. Focaccia brood even wennen. Gebeld, we moesten het op de BBQ grillen voor een paar minuten. Super.
GroepsBBQ | 17-06-2015 | Sylvia
Goede service. Kleine aanpassing menu in overleg.
Konings BBQ | 28-04-2014 | Mike ter Hoop
Het was weer een feestje om koningsdag te barbecuen met jullie spullen, spullen gisteren weer keurig opgehaald en geen afwas ;-))
levering 24 en 25 augustus | 09-09-2013 | Stoffel Vermunt
Zeer tevreden zijn wij over de barbeque levering van 24 en 25 augustus.
Het vlees was vers en lekker. de salades waren smakelijk. De aanpassingen die ik aan het modelvoorstel gedaan heb waren niet nodig. Hierdoor was er meer over.
Voor herhaling vatbaar.

Met vriendelijk groeten,
Stoffel Vermunt
BBq | 28-08-2013 | Marleen
Prima ervaring met bbqgemak! Bezorgt op zondag (ideaal), netjes verzorgt, prima vlees.
Enthousiaste gasten, dus voor herhaling vatbaar.
Bbq | 27-08-2013 | André van Ewijk
Op 24 augustus voor het eerst een bbq gehad via bbq gemak.
Het heeft onze verwachting overtroffen.
Het vlees was vers en erg lekker.
En heel veel.
De sauzen goed en genoeg.
En het stokbrood en de kruidenboter ook goed.
Dus voor een volgende keer hoeven wij niet op zoek naar iets anders.
Wij zullen bbqgemak aan bevelen bij onze vrienden en kennissen.
Dus bbqgemak bedankt voor een geslaagde bbq

Mvg André van Ewijk
BBQ 20 personen | 27-08-2013 | Joh van Zoest
Prima service, flinke porties en kwaliteit vlees!
Wij gaan dit zeker vaker doen.
Chapeau !!
Bedrijfs BBQ | 27-08-2013 | Saturn Heerhugowaard BV
Ontzettend leuke avond gehad. BBQ's waren prima, vlees top! Iedereen heeft genoten, volgende keer weten we jullie zeker weer te vinden.
BBQ | 27-08-2013 | Nathalie Boon
Sorry hoor, maar ik kan het zelf niet beter regelen!! Dus gemak én topkwaliteit vinden elkaar hier!
bbq 25 personen | 26-08-2013 | littooy
Ik vond het uitstekend. Genoeg vlees. Naar mijn idee kwaliteitsvlees. heerlijke salade. Stokbrood lekker vers.
Ik ga het zeker aanbevelen.
Bbq 16 personen | 26-08-2013 | Brigitte
Prima ervaring met BBQ gemak (bbq voor 16 personen op 2283013) .
Goede kwaliteit vlees ( heerlijke entrecotes!) vriendelijke en behulpzame medewerkers aan de telefoon. Ook bezorging en ophalen top! Complimenten voor jullie team! En ik kom graag weer bij jullie terug.
review | 25-08-2013 | Rene Aernds
Prima service en prima eten. zeker voor herhaling vatbaar.
Feest | 12-08-2013 | Dana
Voor mij was dit de tweede keer dat we een bestelling hebben gedaan bij BBQgemak, Het tijdstip dat we de BBQ zouden ontvangen was via de sms niet zo gunstig, maar uiteindelijk kwamen ze vrij vroeg in de middag. Helemaal Top dus.
Eten was super, geweldig dat je alleen nog maar voor het drinken en de gezelligheid zorgen.

Veel complimenten gehad,

Volgende keer zeker weer
shaslick | 11-08-2013 | Rene Aernds
Wij hebben op 10 augustus voor het eerst gebruik gemaakt van BBQ-gemak en zijn zeer tevreden. Het enige wat wij op te merken hebben is dat de ananas van de shaslicks aan het rooster bleven plakken. Maar we gaan zeker voor een volgende keer. complimenten hoor!
Goed geregeld | 11-08-2013 | Anja
Fijn dat alles goed geregeld is. Veel variatie in vlees en salades alles heeft goed gesmaakt en er was ruim voldoende. Bedankt.
GroepsBBQ Top | 31-07-2013 | Familie van Winden
Afgelopen zaterdag voor de derde keer gebruik gemaakt van jullie diensten, deze keer voor onze verjaardagen met 45 man.
Van alle gasten niets dan lof, prima kwaliteit vlees en lekkere verse salades en sauzen.
Erg prettig contact en afspraken maken zowel telefonisch als met de chauffeurs!

Wij gaan binnenkort zeker weer bestellen, ga zo door!
GroepsBBQ 2 juni 30 personen | 05-06-2013 | Helma Utrecht
Wij hebben zondag 2 juni 2013 een BBQ gehad met 30 personen
Ik wilde even zeggen dat dit een aanrader is voor ieder die een BBQ wil organiseren.
Het vlees van goede kwaliteit en vers
De stokbroden super vers
De bezorging super
De vriendelijkheid van de mensen van jullie bedrijf de hulp met bestellen en de bezorger Toppie

Dus echt een aanrader voor iedereen ik zeg DOEN
BBQ ervaring | 04-05-2013 | J. Jager
Wij hebben afgelopen zaterdag 26 april een BBQ gehouden voor de verjaardag van mijn vrouw
Dit is de derde keer dat wij dit bestellen bij BBQgemak
Ondanks het mindere weer is het wederom een grandioos succes geworden
De service is goed en de geleverde producten zoals vlees en salades zijn uitstekend van kwaliteit
Spullen worden volgens afspraak geleverd ,en alles ziet er goed uit
Er is genoeg voor iedereen
Ook het ophalen van de spullen ging goed en volgens afspraak
We zijn al aan het kijken wanneer we weer een BBQ gaan houden zodat we weer bij BBQgemak gaan bestellen

Ga zo door BBQgemak

J Jager uit Helmond
BBQ Delft | 25-03-2013 | Wim Schouten
Zaterdag een super verzorgde BBQ gehad. Alles zat erbij in voldoende hoeveelheden. alle deelnemers waren vol lof over de kwaliteit van het vlees. Volgende keer weer!
Barbecue bedrijfsjubileum | 13-03-2013 | Myrka van de Bos
Wij hebben afgelopen zaterdag bij ons op het bedrijf gebruik gemaakt van jullie diensten, en wil hier nog even de complimenten kwijt voor de meer dan perfect verzorgde bbq en uitstekende service.

Ondanks de grote groep van 85 man was er meer dan voldoende en de service helemaal top.

Zeker voor herhaling vatbaar.

Gr.

Myrka
bbq 25 personen | 03-09-2012 | Nina Goorhuis
Ik heb gisteren mijn 40e verjaardag gevierd en heb ook van jullie service gebruik gemaakt. Het was super het eten smaaktte verrukkelijk kregen alleen maar positieve reacties. Het werd op tijd bezorgd goede service. Echt een aanrader !!
bbq gewonnen bij radio west | 29-07-2012 | corrie te pas
26 jullie de bbq gehad was echt heerlijk en het vlees was echt zo lekker alleen de afwas is wel gedaan door mijn zussen dus die komt schoon terug haha . heel erg bedankt voor alles het was echt top

corrie te pas
Smaakt naar meer! | 16-07-2012 | fam. de Groof uit Bakel.


Zondag 15 juli familiebbq gehad.
Het was een groot succes!!
Er was van alles meer dan genoeg en kwalitatief uitstekend.
De bezorging was keurig en vriendelijk.

Smaakt naar meer. Tot de volgende keer.

BBQ voor 50 (!) personen | 03-07-2012 | Eke Roos
Contact correct en snel, goede ideeen, goede service, levering op afgesproken tijd, ophalen op afgesproken tijd, lekkere vlees- en visgerechten, prima salades, sauzen, compleet geleverd.
Kortom: perfect verzorgd en zeker voor herhaling vatbaar. Dank voor bijdrage aan bijzonder feest!
BBQ feest | 31-01-2012 | Gonneke van Lier
Wij hebben op mijn verjaardag heerlijk genoten van uw barbeque, ondanks de kou was het erg gezellig en heel apart om te barbequeën.

Keurig op tijd geleverd en volgende dag afwas weer opgehaald ;-)

Fam. van Lier
BBQ feest | 31-01-2012 | Gonneke van Lier
Wij hebben op mijn verjaardag heerlijk genoten van uw barbeque, ondanks de kou was het erg gezellig en heel apart om te barbequeën.

Keurig op tijd geleverd en volgende dag afwas weer opgehaald ;-)

Fam. van Lier

Schrijf uw eigen review

U werkt aan review: GroepsBBQ XL MeatMix vanaf 15 personen

Hoe waardeert u dit product? *

1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Quality
31 review(s)