Uw winkelwagen

U heeft niets in uw winkelwagen.

Artikelen 16 tot 20 van 28 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Van hoog naar laag sorteren

Fajita's

20 jun. 2013 08:22:30

Vlees

Dit geliefde Tex-Mexgerecht van gegrilde steak in tortilla's vraagt om vlees van de omloop, een ondergewaardeerd, maar smaakvol, lang en dun deel van de naborst, of buik, van het rund. Als u vlees van de omloop koopt, moet u er rekening mee houden dat er twee soorten worden verkocht, de binnenkant en de buitenkant. De binnenkant is dunner en kleiner en wordt gezien als het beste van de twee, hoofd...

Lees meer
Geplaatst in BBQ Nieuws door Rob Jongeleen

Vlees

Wanneer je een bestelling bij ons plaatst in de periode van 17 juni tot 1 juli 2013, maak je kans op het prachtige boek 'Vlees' van james Peterson! We verloten in deze periode 2 exemplaren! 

In Vlees gaat James Peterson verder met de culinaire educatie van zijn Nederlandse en Vlaamse fanbasis. Wederom laat hij door middel van honderden stap-voor-stap foto's zien hoe de meest ingewikkelde gerechten...

Lees meer
Geplaatst in BBQ Nieuws door Rob Jongeleen

Recept - Varkenshaas

12 jun. 2013 08:47:21

Culinair Barbecueën

Varkenshaas, de spier die zich onder de lende bevindt, is het meest malse deel van het varken. Het is voordelig vlees vergeleken met de haas van andere dieren.
Bereid hem het liefst op een van de volgende manieren: bak hem bruin op het fornuis en braad hem in de oven, of snijd hem in kleine rondjes (noisettes) en sauteer deze.






Benodigdheden
2 varkenshazen, circa 500 gram per stuk
zout
peper
3 eetl. ...

Lees meer
Geplaatst in BBQ Nieuws door Rob Jongeleen

Barbecue Party

Wanneer je een bestelling bij ons plaatst in de periode van 30 mei tot 14 juni 2013, maak je kans op het spel 'Barbecue Party' van Goliath! We verloten in deze periode 3 exemplaren! 

Bij Barbecue Party staat het rooster voortdurend op springen. Leg het eten dus heel voorzichtig neer, voor het de lucht in vliegt. Ligt het al op de barbecue? Pak het er dan heel voorzichtig af. Wie als eerste drie st...

Lees meer
Geplaatst in BBQ Nieuws door Rob Jongeleen

Recept - Kebabs van lamsgehakt

29 mei 2013 22:00:15

Culinair Barbecueën

Kebabs van lamsgehakt zijn de worstjes van de wereld der moslims en hindoes, en de grote verscheidenheid aan namen die ze hebben - kofta in Libanon, kubideh in Iran, lyulya in Azerbeidzjan, seekh kebab in India, saté buntel in Indonesië - getuigt van hun wereldwijde populariteit. Door lamsgehakt om een platte metalen vleespen te vormen, krijgt u een gegrilde worst zonder dat je een worstvel hoeft ...

Lees meer
Geplaatst in BBQ Nieuws door Rob Jongeleen

Artikelen 16 tot 20 van 28 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Van hoog naar laag sorteren