Uw winkelwagen

U heeft niets in uw winkelwagen.

GroepsBBQ voor 15 Personen

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 209,00

Reviews

Heerlijk vlees, en geen rommel | 17-06-2015 | C. van Dongen
BBQ feestje met vrienden. Alles was heerlijk en ruim voldoende. Fijne is dat we niet af hoeven te wassen
Ga zo door, bbqgemak! | 12-07-2014 | Alec
Na enige vergelijkingen op internet gedaan te hebben gekozen voor bbqgemak.nl en dat bleek een goede keuze.
Met 15 man aten we het BBQ Royaal pakket, hetgeen bij iedereen goed in de smaak viel.
Ruime porties met lekker vlees van uitstekende kwaliteit. Alles ruim op tijd bezorgd in handige koelboxen.
Ik had nog even moeite om de BBQ aan de praat te helpen, maar met wat vriendelijke telefonische hulp lukte dat alsnog.
En dan het gemak alles weer ongewassen mee te kunnen geven, heel fijn.
Volgend jaar maakt ons bedrijf weer van jullie gebruik, zo gaf mijn tevreden chef aan.
Ga zo door, bbqgemak!

Grt Alec
Perfecte service | 22-10-2013 | ProPim.nl (Inbraakpreventie)
Wilde via deze weg de mensen achter BBQgemak bedanken voor de snelle service!

Het vlees was geweldig, het bezorgen en halen was ook conform afgesproken tijd.

Ga zo door, we hebben met 15 man zitten genieten!

Tot de volgende keer.
straat BBQ september 2012 | 27-04-2013 | buren van Kinsbergenstraat
Wij hebben vorig jaar een straat BBQ gehad vorig jaar september bij onze burendag. Het was prima geregeld! Halen en brengen precies zoals afgesproken. Het eten was meer dan voldoende en erg lekker. Dit jaar weer een BBQ via BBQgemak!
groepsbarbeque 15 personen | 11-09-2012 | Blokhoff
Het vlees was meer dan genoeg voor 15 personen! Enig minpunt dat de communicatie over het brengen en halen niet ging zoals vermeld op de site
groepsBBQ "op tijd reserveren" | 03-09-2012 | D. Joustra
Met een waardebon v. vakantieveilingen 11 dagen van te voren een groepsBBQ besteld.
Een gasBBQ, borden, bestek, servetjes etc. kon toen niet meer meegeleverd worden, alleen het vlees en de sauzen ! Het gemak werd hierdoor zeer gereduceerd. Het vlees , rauwkost en sauzen waren prima in orde.
Geweldig. | 02-09-2012 | cora witteveen
Gisteren mijn verjaardag gevierd met bbqgemak Het was geweldig, We zullen zeker nog een keer doen. Bedankt het was allemaal zo goed geregeld. Tot de volgende keer.
BBQ gemak 18-08-2012 | 18-08-2012 | van der Ende
Via vakantie veiling gewonnen, familie uitgenodigd. Op tijd gebracht, heerlijk echt heerlijk vlees. Meer dan zat sausjes en stokbrood. Nette BBQ. Zeker een aanrader en een idee om vaker te bestellen !
geweldig..!!! | 15-08-2012 | fam de groot
ook wij hadden via vakantieveiling deze bbq gewonnen,Het was dus afwachten wat je kreeg ,Maar het was in een woord geweldig..!!Het vlees , salades, sausjes enz. alles was gewoon super goed en we gaan dit zeker nog een keer doen,
Aanrader !! | 09-08-2012 | Raymond Noorden
We hadden via Vakantieveilingen BBQgemak voor 15 personen gewonnen, wat verwacht je voor zo een laag bedrag en twijfel je of het wel goed is.
Deze reservering stond al erg lang en moet zeggen dat BBQgemak altijd correct en snel was in hun communicatie. Zaterdag kwamen ze ruim op tijd de spullen brengen, schalen met vlees, salades, stokbroden en bestek en borden. Zag er allemaal erg goed en verzorgd uit, de heren die het langskwamen brengen waren erg aardig en behulpzaam. Conclusie: resultaat is perfect, het was heerlijk, ik kan het een ieder aanraden en ga er zeker meer gebruik van maken, mijn reclame krijgen ze.

Groet

Raymond Onderwater
BBQ voor 15 personen | 06-08-2012 | Ellen Wessels - Amsterdam
BBQ was geslaagd!
Er was meer dan genoeg, ruim assortiment aan vlees, sauzen, salades en de stokbroden met knoflookboter waren ook heerlijk.
Alles was keurig verpakt in kratten, bovendien aflever- en ophaaltijden keurig per sms dag van tevoren bekend gemaakt.
Super!
bbq feestje | 06-08-2012 | Roanne van Grimbergen
Gisteren een bbq feest gehouden , en ik kan alleen maar zeggen in 1 woord geweldig, super service , super bezorging en het eten was echt overheerlijk, kwaliteit van het vlees was uitstekend,iedereen die hier was sprak er lof over ,en ruim genoeg voor iedereen ,voor herhaling vatbaar !!!
BBQ 15 personen | 19-07-2012 | Familie van den Bergh
Gisteren van jullie de bbq gehad.
Was in één woord geweldig, de barbecue was voor 15 personen, er was ruim genoeg voor iedereen, en zelfs nog over zodat we een dag later nog konden genieten van jullie heerlijke producten.
We zullen jullie in onze regio dan ook zeer zeker promoten.

Nogmaals bedankt voor de geweldige service.

Familie van den Bergh
Hoogerheide
Noord-Brabant.
top bbq!! | 12-07-2012 | mike bloemen
afgelopen zaterdag een buurt bbq gehouden en spullen laten bezorgen door bbq gemak.
Super geregeld na online bestellen krijg je mail, een dag voor bezorging krijg je sms en de dag zelf belde ze een half uur van te voren op.
Alles was top geregeld! Nette/schone spullen en het eten (vlees, brood, saus, salades) waren vers en top!!

Zeker voor herhaling vatbaar........
bbq voor 15 personen | 11-07-2012 | wil
wij hebben zaterdag 7juli een feest gegeven en met deze bbq kon onze avond niet meer stuk, heel goed verzorgd ,vlees zeer goed zeker ook de salades sausen vers stokbrood enz zeer zeker voor herhaling vatbaar onze complementen voor de service
GroepsBBQ voor 15 personen | 30-06-2012 | Hanneke
Donderdag 28 juni hadden we een groot
feest van de slenderstudio in Nieuwkoop.
Ik had voor 30 personen besteld.
Het was heerlijk en zeer compleet. De kwaliteit van het vlees was heel goed.
Hartelijk dank voor de goede service namens de dames van de slenderstudio.
bbq gemak | 24-06-2012 | marietta janson
Helemaal top, geweldig gewoon, onze gasten waren zeer tevreden, goed vlees en van alles was voldoende. Tot de volgende keer.
Helemaal geweldig | 07-06-2012 | Bart
Het was super compleet, onze gasten hebben genoten!! Alles ruim voldoende.
Bij kevering een probleempje, dit iwas binnen twee uur opgelost!!
Hele goede service en zeer vriendelijke medewerkers!
Zeker voor herhaling vatbaar!!!!
Top geregeld! | 14-05-2012 | Chantal Blumink
Afgelopen zaterdag hebben wij de BBQ bij ons thuis gehad. Kan niet anders zeggen dan TOP geregeld. De dag ervoor keurig een telefoontje om het tijdstip van levering door te geven. Spullen keurig op tijd afgeleverd. Alles was van goede kwaliteit. Verse stokboden, salade, rauwkost, diverse sauzen, kruidenboter en heerlijk vlees. En ook echt genoeg voor 15 volwassenen. Voor herhaling vatbaar!
Top BBQ | 02-05-2012 | Ellen
Afgelopen zaterdag hebben wij van BBQgemak een BBQ ontvangen voor 15 personen.
Ik wil u bedanken voor een TOP BBQ!!!!
Wat fantastisch allemaal! Het vlees was super en ik heb de hele avond alleen maar complimenten ontvangen voor het geweldige eten!!
Dit is zeer zeker voor herhaling vatbaar!

Mijn complimenten!

Met vriendelijke groet,

Ellen
's-Graveland
BBQ | 23-04-2012 | SG Peek
Super echt een bbq met alles erop en er aan voor herhaling vatbaar
BBQ | 14-04-2012 | Eva Marie
vanavond een geslaagde bbq gehad, Het was allemaal super en goede kwaliteit. Zelfs de afwas word voor je gedaan. Tot de volgende keer maar weer.
Uitstekend | 02-04-2012 | Jacqueline Lamers
Ik wil jullie even laten weten dat de BBQ uitstekend was lekker en zeer verzorgt! Ik heb jullie adres gegevens doorgegeven aan mijn gasten.

We krijgen hem nog een aantal keer dit jaar en kijk er nu al weer naar uit!
Perfect!

Bedankt hier voor!

Met vriendelijke groet,
Jacqueline Lamers
top bbq gemak | 06-02-2012 | tiny
compliment voor BBQgemak, het was overheerlijk, perfect vlees en perfect service, binnen kort weer bbq, nog bedankt
bbq | 06-01-2012 | brigitentheo
de bbq was echt geweldig goede kwaliteit
dit is zeker voor herhaling vatbaar
oud en nieuw | 02-01-2012 | fam. de langen
hallo wij met oud en nieuw bbq gedaan in een woord geweldig alles super en op tijd en netjes schoon wij vonden het prima
BBQ | 27-12-2011 | Joop Honsen
De barbeque was op en top, kwaliteit van vlees was super en service helemaal goed
BBQ | 21-12-2011 | Inez Teelker huisman
Goedemiddag,

Ondanks het ongemak dat de bbq het even niet deed en wij U moesten bellen was het verder perfect in orde! Heel goed verzorgd allemaal!
Voor herhaling vatbaar!

\Hartelijke groet van Inez Teelker-Huisman.
BBQ | 02-12-2011 | Fam. van Rijswijk
Hallo,

Hartelijke dank voor het gemak, het was uitstekend, service
en kwaliteit van vlees en sauzen.........
Wie weet tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet,

Fam. van Rijswijk
geslaagde bbq | 05-10-2011 | Ada
Begin oktober een heel geslaagde bbq met de gehele familie met echt alles erop en eraan. Wat men belooft doet men ook echt bij bbqgemak. Zo gauw het weer voorjaar is bestel ik weer de bbq. Het was :TOPPIE
geslaagde bbq | 03-10-2011 | Fam Baas, Wezuperbrug
Afgelopen zaterdag lekker gebarbecued met BBQgemak. Echt een bbq met alles erop en er aan. Er was van alles genoeg en overheerlijk. Het was precies zoals het staat omschreven op de site. In 1 woord: TOPPIE.

Schrijf uw eigen review

U werkt aan review: GroepsBBQ voor 15 Personen

Hoe waardeert u dit product? *

1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Quality
31 review(s)