Uw winkelwagen

U heeft niets in uw winkelwagen.

BBQ Basic Menu All Inclusive

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 13,75

Reviews

Basic pakket Buurt BBQ | 20-08-2015 | Karen van Dommelen
Wij hebben het basic pakket gebruikt voor onze jaarlijkse buurt bbq en dat is uitstekend bevallen.
Basic menu is top! | 30-07-2015 | Fam van der Linden
Met paar gezinnen BBQ gedaan met veel kinderen. Basic menu was lekker en genoeg voor iedereen. En zo fijn dat je alles zo weer mee mag geven.
BBQ Basic | 21-06-2015 | Mw. van Doorn
Genoeg en lekker. Gaan we vaker doen.
Bbq teamuitje | 14-07-2014 | Sylvia
Was super geregeld. Alles werd netjes thuis gebracht en ook weer gehaald. Het vlees en de salades waren heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar!
bbq 25 jarig huwelijk | 11-07-2013 | eva buursema
Op 6 juli j.l. waren wij 25 jaar getrouwd. Wij vierden dit op een eilandje op de Vinkeveense plassen. Alles van de bbq moest dus mee in de boot. Omdat we de hele dag onderweg waren was de afspraak dat het vlees gekoeld werd aangeleverd. Het werd keurig op tijd geleverd, en goed gekoeld. Het was die dag zeer warm, het vlees heeft het goed doorstaan. Uitstekende service, goed vlees, verse stokbroden goede sauzen. Het was onze 1e ervaring met bbq gemak, maar zeker niet de laatste! Dak jullie wel.
review | 10-06-2013 | Marijke
Ik vond het spannend om zoiets via internet te bestellen maar het is mij 200% meegevallen. Het contact via de telefoon was vriendelijk en correct. De levering ging heel goed, ondanks dat wij op een bingalowpark zaten. Het eten was lekker en genoeg en het ophalen ging ook weer top. Ik ga jullie zeker aanraden. Mijn complimenten.
bbq | 06-09-2012 | Karin
We hebben afgelopen zaterdag heerlijk gegeten. Het vlees (en salades enz.) was erg goed en we hadden meer dan voldoende. Alles werd keurig op tijd afgeleverd. Helaas waren er wat problemen met het ophalen, maar uiteindelijk is dat goed gekomen.
Kerst bbq | 27-12-2011 | Mario de Wit
Wil toch even kwijt dat we heerlijk genoten hebben van al dat lekkere vlees, en keurig op tijd geleverd.

Schrijf uw eigen review

U werkt aan review: BBQ Basic Menu All Inclusive

Hoe waardeert u dit product? *

1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Quality
8 review(s)